Fabrika ayarlarına geri alma

  1. Kurulum menüsünde Servis > Fabrika ayarları seçeneğini seçin.

Şu uygulama alanları sıfırlanabilir:

  • Terminal ayarları: Tüm AmaTron 4 ayarlarını sıfırlar.

  • Cihaz yönetimi: Oluşturulan tüm traktörleri ve cihazları siler.

  • Dokümantasyon: Tüm görev verilerini siler.

  • Kayıtlı havuzlar: Cihaz kumandasının kayıtlı görünümlerini siler.

  • AmaTron Share verileri: AmaTron Share uygulaması ile aktarılan tüm verileri siler.

  1. İstediğiniz uygulama alanlarını seçin.
  2. Fabrika ayarlarına geri al seçin.
  3. ile onaylayın.