Resetování na tovární nastavení
- V menu nastavení zvolte Servis > Tovární nastavení.
Je možné resetovat následující aplikační oblasti:
Nastavení terminálu: Resetuje všechna nastavení AmaTron 4.
Správa nářadí: Smaže všechny uložené traktory a nářadí.
Dokumentace: Smaže všechna data zakázky.
Uložené pooly: Smaže uložené náhledy řízení nářadí.
Data AmaTron Share: Smaže všechna data, která byla přenesena aplikací AmaTron Share.
- Zvolte požadované aplikační oblasti.
- Zvolte Resetování na tovární nastavení.
- Potvrďte pomocí .
