Profiel wissen
Alleen gedeactiveerde profielen kunnen worden gewist. Een laatste geactiveerd profiel moet altijd aanwezig zijn en kan niet worden gewist.
- In het menu Instellingen Profiel kiezen.

- Kies .
- Gewenste profiel kiezen.
- Kies .
Alleen gedeactiveerde profielen kunnen worden gewist. Een laatste geactiveerd profiel moet altijd aanwezig zijn en kan niet worden gewist.
