Správa profilu
- Vyvolejte v menu Nastavení>Profil.
- Zobrazte seznam profilů.
Chcete-li profil aktivovat, přejmenovat, obnovit standardní hodnoty nebo smazat:
Zvolte požadovaný profil ze seznamu
nebo
vytvořte nový profil.
aktivujte profil.
nebo
Chcete-li profil přejmenovat:
zvolte Profil.nebo
obnovte standardní hodnoty profilu.
nebo
vraťte se na seznam.
nebo
smažte profil. Profil nesmí být aktivní.
